Product filters tonen
LMC

LMC

Ze zijn er! De nieuwe modellen van LMC. Met 38 modellen in de lichting van 2014 is er voor ieder wat wils. Ook voor de doorgewinterde sneeuwtrotserende kampeerder, met de Scandica-serie. Waarom zou je voor een LMC kiezen? Ze maken al meer dan 50 jaar caravans en zijn daarmee ware caravanpioniers. Het Duitse bedrijf heeft vakmanschap en kwaliteit en degelijkheid hoog in het vaandel staan en combineert dat met prachtige ontworpen interieuren.

Laatste reviews voor LMC - 3.5 van 5 uit 2 beoordelingen

 1. LMC Musica 470 E geschreven door Rvdhorden
  Bevalt super maar is binnenmaat 506 en wij dachten dat wij een 470 lengte kochten is toch 36cm meer.
  Lees volledige review »
 2. LMC Musica 470 D geschreven door J van der burgh
  Prima product ,komt degelijk over in de praktijk geen problemen gehad
  Lees volledige review »

De series

Waar kun je uit kiezen bij LMC? Uit vijf series:

 • De LMC Style, de instap-serie met compacte modellen. Nieuw in het seizoen 2014. Beschikbaar in 5 indelingen.
 • De LMC Vivo, ook nieuw in 2014 met keuze uit 9 indelingen. Goede prijs-kwaliteit-verhouding.
 • De LMC Musica, de grootste serie met 12 indelingen, van compact tot heel ruim. Deze serie heeft veel variatie in zithoeken en bedden. En ook veel modellen met stapelbedden. Dit is de ideale gezinscaravan van LMC.
 • De LMC Maestro, met keuze uit 8 modellen. Deze modellen zijn wat ruimer en luxer aangekleed dan de Musica modellen. Typerend voor de serie is dat ze allemaal een rondzit achter hebben, met telkens variatie in de plaatsing en type bedden.
 • De LMC Scandica, met ook 4 modellen. Deze serie is helemaal geoptimaliseerd voor de winter. Het zijn stuk voor stuk ruime modellen met bijzonder complete isolatie en verwarming, voor een comfortabel kampeerverblijf in de winter.