Product filters tonen
Knaus

Knaus

Knaus, al meer dan 50 jaar een fabrikant die zijn goede naam eer aan doet. Degelijkheid en betrouwbaarheid staan voorop bij het merk uit Beieren. Maar ook een innovatieve, moderne en praktische caravan. De perfecte basis om een zorgeloos op vakantie te gaan. Ook met de kinderen, want Knaus heeft ruim aanbod aan familie-modellen. Niet voor niets heeft Knaus een schare trouwe fans opgebouwd. Kijk mee naar de nieuwe modellen en overtuig jezelf.

Laatste reviews

  1. Knaus Sport 460 EU geschreven door M.Boelaars
    Wat een onstabiele caravan,als je op de zithoek zit en je beweegt een beetje lig je op bed mee te wiebelen.Vloer lijkt wel golfkarton en hij kraakt nog ook.Pootjes hoger of lager,het helpt niets,alleen gaat de deur dan klemmen.Deze caravan is nog geen 2 jaar oud,met verzwaarde uitdraaisteunen. Klacht lig al bij de dealer.Is ook bij de fabriek bekent.
    Lees volledige review »

Keuze uit de series van Knaus van 2014

Spreekt een Knaus caravan je aan? Begrijpelijk, en je bent niet alleen. Maar hoe kies je de juiste? We hebben een overzichtje van de series gemaakt:

  • Knaus Sport, ook dit jaar de grootste serie met 3 nieuwe indelingen. Lekker mobiel, praktisch, een scherpe prijs en ook keus uit veel gezinsmodellen.
  • Knaus Südwind, de klassieker onder de Knaus caravans. Bestaat dit jaar een heuse 50 jaar. Alle ervaring en kennis die is opgebouwd in die tijd zit verwerkt in de 2014-modellen. Waaronder een compleet vernieuwd interieur. Kom hem snel bekijken!
  • Knaus Südwind Exclusive, de luxere variant van de Südwind. Net als de Südwind is dit een uitstekende allrounder, praktisch en comfortabel. En als Exclusive natuurlijk extra luxe uitgevoerd.
  • Knaus Deseo is een serie met drie hoofdmodellen, met elk een Plus-variant. Je vindt een compacte variant, een ruime Family-variant en een Transport-variant met erg veel laadruimte. Deze modulaire caravan is zeer scherp geprijsd.
  • Knaus Eurostar, de meest complete en exclusieve caravan van Knaus. Wanneer je zoekt naar ruimte, luxe en comfort dan is de Eurostar het antwoord.