Product filters tonen
Fendt

Fendt

Fendt is een bekend merk in de caravanwereld. Het merk staat garant voor oerdegelijke caravans. De ontwerpers van Fendt hebben jarenlange ervaring in het maken van beeldschone en uiterst praktische caravans. Met een Fendt kunt u dus heerlijk zorgeloos op vakantie.

Laatste reviews voor Fendt - 4.5 van 5 uit 5 beoordelingen

 1. Fendt Opal 515 SG geschreven door h.j. van der laan
  Prachtige.caravan. Kwaliteit van een zeer hoog niveau. Rijeigenschappen zijn perfect te noemen. Combinatie Fendt 515 sg opal bouwjaar 2015 met Volvo v60 d6 hybride.
  Lees volledige review »
 2. Fendt Opal 465 SFB geschreven door Henk van der Laan
  Supercaravan. Alles klopt! Mooi design. Het type Opal vinden wij de mooiste. Hebben een Fendt 465 sfb gekocht. In een woord geweldig!
  Lees volledige review »
 3. Fendt Tendenza 465 SFB geschreven door HlevyHetNet
  De femdt tendenza 365 sfb is een heerlijke kwalitatief hoogwaardige caravan met een bekende indeling. De kleurstelling binnen is rustig en goed op elkaar afgestemd. De verlichting is ruim instelbaar van gezellig schemerig tot ruim licht om goed te kunnen lezen. Vraag is of de banden voldoende zijn voor het totaalgewicht want onze 3 e rijdag met nieuwe caravan eindigde al met een klapband. Heb ik in 35 jaar caravannen niet meegemaakt en ben daarom wel wat bezorgd over de niet reinforced banden van semperit
  Lees volledige review »
 4. Fendt Saphir 465 TG geschreven door Leo Meijers
  Mijn beoordeling (sterren) is gebaseerd op de ervaringen met de 495 van dezelfde indeling. De foto's bij de verschillende types op deze site komen niet overeen met de feitelijke productspecificaties. Dat is erg verwarrend. Overigens ben ik geinteresseerd in de Fendt Saphir 465 TG. Ik heb nu de Bianco 495 met ongeveer gelijke indeling, maar die is max 200kg (te) zwaar voor de gemiddelde trekauto. Die heeft een mooie compacte indeling. De zitkussens zijn (erg) stevig, zeker voor een frisse avond lang binnenzitten. Keukenoppervlak is wat krap, maar algehele ruimte is geweldig. De 465TG lijkt mij een perfect alternatief, goede zet dus van Fendt.
  Lees volledige review »
 5. Fendt Saphir Scand geschreven door jeroen koggel
  ik heb sinds half jaar een fendt scand platin, vind het erg jammer dat deze caravan in de saphir klasse is ingedeeld. de grote kasten in de slaapkamer zijn kleiner geworden met nu "stof happers" planken eronder.ik hoop dat het verder alle luxe van de platin gehouden heeft.De verwarming is geweldig, wel hebben we alle extra's erop laten zetten die eropkan. Dual control is ergbelangrijk als je veel gas verbruikt.bij vragen: mail jeroen_lt@hotmail.com
  Lees volledige review »

Fendt heeft een breed assortiment caravans, opgedeeld in series.

 • Zo is er de altijd verjongende Fendt Saphir-serie, met de meeste soorten indelingen. Zoekt u een keuken in het midden of achter? Of juist een 2-persooonsbed of juist twee 1-persoonsbedden?. In de Saphir-serie vindt u het!
 • Direct daarop volgt de sportieve Fendt Bianco-serie met relatief veel laadvermogen: Sportieve uitrusting geen bezwaar.
 • De Fendt Tendenza-serie valt op door z'n prachtige interieuren en design.
 • Het bovensegment wordt aangevoerd door de Fendt Opal-serie waarin de bekende Fendt traditie samensmelt met innovatie.
 • Fendt Diamant-caravans zitten boordevol luxe en worden dan ook trots vijf-sterren caravans genoemd!
 • De absolute top binnen de caravans vindt u in de Fendt Brillant-serie. Deze zijn voorzien van alle luxe die u maar kunt wensen en bieden ongekend veel ruimte.