Product filters tonen
Eriba

Eriba

Eriba caravans staat voor innovatieve caravans met traditie. De eerste caravan werd in de jaren dertig van de vorige eeuw geproduceerd door de firma Alfons Hymer uit Zuid-Duitsland. In 1958 werd de Eriba Touring-serie in serieproductie genomen. Het begin van een zeer karakterstieke en succesvolle modelserie. Vanaf de jaren zestige volgde andere series. Na sluiting van de Franse fabriek in 2012 zijn alle Eriba caravans weer "Made in Germany". Een garantie voor kwaliteit en degelijkheid.

Laatste reviews voor Eriba - 4.5 van 5 uit 4 beoordelingen

 1. Eriba Exciting 465 geschreven door J. Harwig
  We waren op zoek naar een caravan met een frans bed waarbij de instap voldoende ruim was. Mooi uiterlijk, mooie bekleding, goede indeling met ruime instap bij het bed, grote keuken. Aug. 2015 hebben we deze caravan nieuw gekocht maar tijdens onze najaarsvakantie kwamen er helaas veel gebreken naar voren. Gedeeltelijk waren die te wijten aan de dealer en een aantal aan de fabrikant. De gebreken zijn door de dealer verholpen en zijn nu tijdens onze voorjaarsvakantie niet meer aanwezig.
  Lees volledige review »
 2. Eriba Feeling 425 geschreven door SK
  Wij hebben al enkele jaren een Eriba Feeling 430 in bezit. deze bevalt zeer goed. Vooral het ontwerp en afmeting is een voordeel bij deze caravan. bijvoorbeeld het bed (of rondzit) is 2000x2000mm, dit kom je bij caravans van dit formaat niet veel tegen. Ook kun je de zit aan de voorzijde redelijk eenvoudig ombouwen naar een stapelbed ( type 380, deze was echter in 2006 nog niet leverbaar) zodat je met 2 volwassenen en 2 kinderen voldoende slaap ruimte hebt in de 430. Wij hebben de caravan voorzien van een mover en airco. als ik 1 nadeel moet noemen is het de voortent aansluiting op de caravan, door de lage caravan is het erg moeilijk om deze waterdicht te krijgen. laat u goed informeren hierover als u een voortent bij deze caravan koopt.
  Lees volledige review »
 3. Eriba Touring Familia 310 geschreven door Peter van der Kroef
  Reis al 15 jaar als kunstenaar schilderend minstens 16 weken per jaar door Europa met een eriba triton. Alles wat een mens nodig heeft in een 2 e huis zit er in en prima om mee te reizen op smalle wegen vooral in de bergen . Zou nooit meer iets anders willen
  Lees volledige review »
 4. Eriba Touring Familia 310 geschreven door a.g.vluggen
  Dat er zo'n nadruk gelegd wordt in "het vooral vinden van een camping met toilet en douche" is duidelijk een opmerking van iemand die nooit ergens geweest is. Het is een kwestie waarover ik me nooit heb hoeven druk maken. Dus wil ik een caravan zonder "natte ruimte".
  Lees volledige review »
 • Eriba Touring al meer dan 50 jaar een klassieker met hefdak. Dit model heeft de harten van vele caravanliefhebbers veroverd.
 • Eriba Feeling de compacte en wendbare caravan met hefdak. Daardoor ook wel de ideale reisgenoot genoemd.
 • Eriba Exciting dit jaar nieuw. Ontwikkeld voor jonge families en frequente kampeerders.
 • Eriba Nova de luxe caravan met Duitse kwaliteit. Alles waar Eriba voor staat.
 • Eriba Nova LuxusLine de complete luxe caravan van Eriba verrassend voordelig.
 • Eriba Nova S pure luxe caravan met perfectie tot in de kleinste detail. In 2008 uitgekozen tot caravan van het jaar.
 • Nieuw sinds 2013, de Eriba Nova Light. Eriba bewijst met deze caravan dat het mogelijk is om luxe te combineren met een laag gewicht. De caravans uit deze serie zijn prima te trekken met een midden-klasse auto.