Product filters tonen
Dethleffs

Dethleffs

Ze zijn er weer! De nieuwe modellen voor 2016 van Dethleffs. Ook dit jaar is er weer van alles veranderd, waaronder enkele nieuwe indelingen en series. Aan de andere kant, ook veel is hetzelfde gebleven. Dethleffs blijft ook dit jaar de betrouwbare partner als het gaat om topkwaliteit, stijlvol ontwerp en moderne looks. De hedendaagse kampeerder heeft dus volop keuze met een Dethleffs caravan!

Laatste reviews

  1. Dethleffs C'GO 475 EL geschreven door C. Baarda
    We hebben de C'Go 475 EL met pakket en as verzwaring tot 1350 kg. Super caravan. Rijdt perfect. Toch hebben we een paar puntjes. Het lichtknopje bij de éénpersoons bedden zit op voethoogte. Stoot je gauw met de voet tegenaan. Eerste nacht al drie keer het licht aan. Wij zijn niet weg van de gordijntjes. je blijft schuiven en het rafelt aan de zijkanten. We hebben er normale gordijntjes voor gemaakt. Zou goed zijn wat stopcontacten in de zitruimte met de tegenwoordige apparaten. De lade onderin de koelkast is niet handig. Je kunt het onderste vak in de deur daardoor niet op de onderste stand zetten. Dat is wel nodig wil je er wat pakken melk en frisdrinken inzetten. Wij laten deze lade thuis.
    Lees volledige review »

Welke serie past het best bij mij?

Met het modeljaar 2016 zijn de indelingen duidelijker en overzichterlijker geworden. Het onderscheid is er nu tussen de Compacte modellen, de C'Go en de C'Trend, en de Caravans, met de vertrouwde Camper, Nomad, Beduin en de toplijn, de nieuwe Exclusiv.

De Compact-caravans zijn licht en sportief en zijn het vriendelijkst voor de portemonnee, hier vallen de C'Trend en de C'GO. Daarop volgen de Camper en Nomad-klasse, voor de vakantieliefhebber die graag iets meer luxe wil of met een groot gezin op vakantie wil. Wil je in alle luxe en comfort je vakantie doorbrengen? Kies dan voor de Beduin-series in de Comfort-klasse. Of voor de grootste modellen in de nieuw Exclusiv-serie, de caravan in de meest luxe uitvoeringen.

Over Dethleffs

Dethleffs maakt al sinds de jaren 30 caravans. De oprichter van Dethleffs begon met een eenvoudig model om met z'n gezin op vakantie te kunnen. Het bedrijf is uitgebouwd tot wat het nu is, met elk jaar een reeks verbeterde modellen: Een mooier uiterlijk, betere technieken en weer scherpe prijzen. Met een Dethleffs ben je er zeker van dat je een kwaliteitscaravan koopt. Geen onverwachte problemen tijdens de vakantie dus!

Alle series op een rijtje

De grote lijn in klasses is hierboven beschreven. Nog even snel een overzicht van de verschillende series:

  • Dethleffs C'Go, een moderne reisgenoot voor een sportieve vakantie. Deze modellen zijn voor de zeer scherpe prijs verrassend compleet. Alle modellen zijn licht en wendbaar en enkele indelingen met stapelbed, voor het gezin.
  • Dethleffs C'Trend, de nieuwe em populaire serie. Complete caravans met een complete inrichting. Net een slag luxer en groter dan zijn kleinere broer, de C'Go. Qua indelingen biedt Dethleffs een compleet spectrum, van 2 losse bedden tot modellen met stapelbed voor het gehele gezin.
  • Dethleffs Camper, de serie met maar liefst 15 modellen, van compact tot grote en luxe modellen. De meest populaire serie, vooral voor gezinnen.
  • Dethleffs Nomad, de serie met de meeste indelingsvarianten Net iets vollediger en luxer uitgerust dan de Camper, bijvoorbeeld met AirPlus luchtcirculatiesysteem.
  • Dethleffs Beduin, de absolute topper binnen het Dethleffs repertoire. Boordevol luxe en comfort, helemaal als je voor de VIP-editie kiest.