Product filters tonen

Alle Caravans

Een caravan maakt het mogelijk om heel comfortabel naar de mooiste plekjes op vakantie te gaan. Koelkast, kookstel, een eigen douche, luxe bedden? De caravans van tegenwoordig voorzien allemaal in deze gemakken.

Laatste reviews voor Alle Caravans - 4.0 van 5 uit 17 beoordelingen

 1. Adria Adora 472 LU geschreven door Gijs van Daal
  Wij hebben de caravan 2e hands gekocht toen hij 2 jaar oud was. Het design en de inrichting zijn echt super. Hoge kwaliteit van de materialen en de wegligging is perfect. Kortom SUPER caravan!
  Lees volledige review »
 2. Eriba Exciting 465 geschreven door J. Harwig
  We waren op zoek naar een caravan met een frans bed waarbij de instap voldoende ruim was. Mooi uiterlijk, mooie bekleding, goede indeling met ruime instap bij het bed, grote keuken. Aug. 2015 hebben we deze caravan nieuw gekocht maar tijdens onze najaarsvakantie kwamen er helaas veel gebreken naar voren. Gedeeltelijk waren die te wijten aan de dealer en een aantal aan de fabrikant. De gebreken zijn door de dealer verholpen en zijn nu tijdens onze voorjaarsvakantie niet meer aanwezig.
  Lees volledige review »
 3. Eriba Feeling 425 geschreven door SK
  Wij hebben al enkele jaren een Eriba Feeling 430 in bezit. deze bevalt zeer goed. Vooral het ontwerp en afmeting is een voordeel bij deze caravan. bijvoorbeeld het bed (of rondzit) is 2000x2000mm, dit kom je bij caravans van dit formaat niet veel tegen. Ook kun je de zit aan de voorzijde redelijk eenvoudig ombouwen naar een stapelbed ( type 380, deze was echter in 2006 nog niet leverbaar) zodat je met 2 volwassenen en 2 kinderen voldoende slaap ruimte hebt in de 430. Wij hebben de caravan voorzien van een mover en airco. als ik 1 nadeel moet noemen is het de voortent aansluiting op de caravan, door de lage caravan is het erg moeilijk om deze waterdicht te krijgen. laat u goed informeren hierover als u een voortent bij deze caravan koopt.
  Lees volledige review »
 4. Fendt Opal 515 SG geschreven door h.j. van der laan
  Prachtige.caravan. Kwaliteit van een zeer hoog niveau. Rijeigenschappen zijn perfect te noemen. Combinatie Fendt 515 sg opal bouwjaar 2015 met Volvo v60 d6 hybride.
  Lees volledige review »
 5. Dethleffs C'GO 475 EL geschreven door C. Baarda
  We hebben de C'Go 475 EL met pakket en as verzwaring tot 1350 kg. Super caravan. Rijdt perfect. Toch hebben we een paar puntjes. Het lichtknopje bij de éénpersoons bedden zit op voethoogte. Stoot je gauw met de voet tegenaan. Eerste nacht al drie keer het licht aan. Wij zijn niet weg van de gordijntjes. je blijft schuiven en het rafelt aan de zijkanten. We hebben er normale gordijntjes voor gemaakt. Zou goed zijn wat stopcontacten in de zitruimte met de tegenwoordige apparaten. De lade onderin de koelkast is niet handig. Je kunt het onderste vak in de deur daardoor niet op de onderste stand zetten. Dat is wel nodig wil je er wat pakken melk en frisdrinken inzetten. Wij laten deze lade thuis.
  Lees volledige review »

Tips bij het zoeken:

 • Bedenk wat uw belangrijkste eisen en wensen zijn. Wilt u twee slaapplaatsen of meer? Wat is het maximum gewicht dat uw auto kan trekken?
 • Denk ook aan de levertijd van de caravan.
 • Kom langs in een showroom van een van onze partners. U krijgt de beste indruk van een caravan als u er in staat.