Product filters tonen
Bürstner

Bürstner

Bürstner heeft ook de modellen voor 2014 gepresenteerd. Wat kun je daar van verwachten? Vier series met ieder veel verschillende indelingen. Nieuwe lichtgewichtcontructies zodat ook lichtere trekauto's geen probleem zijn, en die voor betere isolatie zorgen. Wat kun je van Bürstner caravans verwachten? Degelijke Duitse caravans met een traditie. Bürstner produceert al meer dan 50 jaar caravans en heeft een uitstekende reputatie binnen de caravanwereld. De indelingen binnen de series laten zien dat Bürstner erg gezinsvriendelijke caravans maakt.

Kenmerkend voor Bürstner

Wat opvalt aan de caravans van Bürstner is dat ze veel verschillende indelingen hebben. In plaats van een indeling in verschillende maten te leveren ontwerpen ze voor elk formaat caravan de perfecte indeling. Zo wordt het best gebruik gemaakt van de ruimte, en is voor iedereen de ideale indeling te vinden.

Bürstner heeft dit jaar extra ingezet op lichtere caravans. Een nieuwe AL-KO chassis zorgt daarvoor. Dus ook de lichtere auto's kunnen zonder problemen de helling op met een Bürstner caravan.

Bürstner-series

In 2013 vind je bij Bürstner de volgende series:

  • De Bürstner Premio, de meest compacte serie voor een vriendelijke prijs. Keuze uit 9 indelingen. Met veel indelingen voor gezinnen, bijvoorbeeld met stapelbed.
  • De Bürstner Averso, een sportieve, lichtgewicht caravan. Keuze uit 13 indelingen.
  • De Bürstner Averso Top, een luxere versie van de normale Averso. Keuze uit dezelfde 13 modellen. Ideaal voor de vakantieganger die comfort erg op prijs stelt
  • De Bürstner Averso Plus, de serie met de unieke Bürstner hefbedden. Het hefbed zit overdag tegen het plafond, en 's avonds heb je in een handomdraai twee extra slaapplekken. Hierdoor, en dankzij stapelbedden, zijn dit ideale caravans voor grote gezinnen. De keuze is uit 3 indelingen.