Product filters tonen
Adria

Adria Caravans

Meer dan 45 jaar kennis en ervaring geven de garantie op een kwaliteitsproduct uit het hart van Slovenië.

De Adria caravan springt er uit in een aantal opzichten. Allereerst hebben de ontwerpers hun uiterste best gedaan om de caravans zo lichtgewicht mogelijk te ontwerpen. Dit maakt de Adria caravans uiterst geschikt om rond te touren. Daarnaast hebben alle caravans een polyester, hagelbestendig dak waar u bij sommige verzekeraars extra korting voor krijgt. En last but not least: het design is uiterst origineel, modern en bijzonder. Dit alles zorgt voor een goede prijs/kwaliteit verhouding van de Adria caravan.

Laatste reviews voor Adria Caravans - 4.5 van 5 uit 4 beoordelingen

 1. Adria Adora 472 LU geschreven door Gijs van Daal
  Wij hebben de caravan 2e hands gekocht toen hij 2 jaar oud was. Het design en de inrichting zijn echt super. Hoge kwaliteit van de materialen en de wegligging is perfect. Kortom SUPER caravan!
  Lees volledige review »
 2. Adria Action 361 LH geschreven door T. Kloostra
  Ik koos voor het design, lage leeg gewicht, banken die tevens als 2 aparte bedden op lattenbodem kunnen dienen, modern comfort. uitzicht, zorgvuldige afwerking. Super snel als slaapplaats om te bouwen. Drie minpunten: vrij groot risico hoofd te stoten aan openstaande deur keukenkastje (ben 185 cm lang). scherpe randen wasbak toiletruimte en ontbreken van ophanghaakjes.
  Lees volledige review »
 3. Adria Action 361 LH geschreven door wim kessels
  slechts 1 minpuntje nl.lage hangkast. verder fijne ruime compacte caravan met veel licht door groot panorama raam
  Lees volledige review »
 4. Adria Action 361 LH geschreven door R.V.Versteeg
  Gekozen vanwege design. Compactheid. Eenvoudig in gebruik met met 2 bedden. Veel binnenruimte . Comfort , keuken en hoge koelkast . Laag eigen gewicht . Hoge graad van afwerking . De afwerking en technische uitrusting doet niet onder voor de duurste caravans. Kan eenvoudig de competitie aan met b.v . KIP. Slechts 1 nadeel; bij eindkeuken lastig goede kogeldruk te krijgen.
  Lees volledige review »

De Adria heeft een breed assortiment aan caravans, van sportief en compact tot ruim, luxe en modern.

 • Allereerst is er de Adria Aviva, een serie met zeer praktische caravans. Deze serie is in modeljaar 2014 flink uitgebreid, en opgedeeld in lichte "Lite"-modellen en nog steeds compacte "Move"-modellen. Uiterst geschikt om mee rond te touren, vanwege zijn mobiele karakter.
 • De Adria Altea is een wat grotere serie met caravans van gemiddelde grootte. Bijzonder is wederom de stijl en het design, die toch echt keer op keer afwijkt van het ietwat saaie imago van de meeste caravans.
 • De Adria Action is - net als de Aviva - erg compact en praktisch ingedeeld. Deze serie is echter niet bedoeld voor gezinnen, maar voor reisjes met z’n tweeën. Met een origineel, sportief exterieur en een moderne binnenkant tour je gemakkelijk en origineel door Europa heen.
 • Dan de Adria Adora, een serie die enigszins lijkt op de Altea, maar dan met caravans van bovengemiddelde grootte. Het is de klassieke caravan, maar dan in een modern jasje gestoken!
 • De Adria Astella is zonder twijfel de meest luxe caravan die Adria rijk is. Met een knap ontwerp en echte design meubels is dit niet gewoon een ‘luxe’ caravan, maar meer een zeer stijlvol huisje op wielen.
 • Tot slot de Adria Alpina, die met name zeer geschikt is voor de wintersportvakanties. Met een goede isolatie, vloeistofverwarming en warmwaterboiler trotseer je de koude temperaturen met gemak!